Anslut er organisation till delningsplattformen VisitHellefors-Grythyttan!

VisitHellefors-Grythyttan är en web-plattform där organisationer som erbjuder tjänster och varor till allmänheten kan ansluta sig för att informera om sin verksamhet. Den organisation som ansluter sig får en egen sida i portalen och kan även publicera inlägg i ett gemensamt nyhetsflöde på huvudsidan VisitHellefors-Grythyttan. På huvudsidan finns givetvis länkar till alla anslutna organisationer.

Den organisation som ansluter sig får en egen sida där webbadressen blir https://visithellefors-grythyttan.se/detnamnniväljer. Du an ansvarar själv för att utforma din sida och att hålla den uppdaterad. VisitHellefors-Grythyttan erbjuder grundläggande support i hur ni skapar undersidor, skriver text i sidofält, skapar inlägg samt publicerar inlägg på VisitHellefors-Grythyttan.

Det är viktigt att alla anslutna aktörer håller informationen på sin sida uppdaterad!

Ingen politisk eller religiös propaganda får publiceras, varken på huvudsidan eller på anslutna organisationers delsidor. All publicerad information måste respektera alla människors lika värde!

VisitHellefors-Grythyttan äger hela portalen och har rätt att ta bort information som bedöms olämplig. Besluten kan inte överklagas.

Vill du ansluta din verksamhet till portalen? Kontakta:

Camilla McQuire, Näringslivschef Hällefors kommun, Tel: 0591 – 64128

Klicka på den här länken för att skicka e-post till Camilla McQuire

Camilla Sandblad, Turismsamordnare/Kommunikatör, Tel: 0591 – 644 76

Klicka på den här länken för att skicka e-post till Camilla Sandblad