Än finns tid att bidra till Hällefors största konstverk!

Under ledning av Liz Lövström i samverkan med Hällefors företagarförening och Hällefors kommun pågår arbetet med att skapa ett virkat konstverk. Arbetet med konstverket är kollektivt och skapas av virkade rutor som sammanfogas. Redan har många bidragit och konstverket kommer bli stort. Ännu finns dock tid att bidra med fler virkade rutor till konstverket för att göra det ännu större och än mer mångfacetterat. Den sista augusti är sista datum för att bli medskapare till konstverket. Konstverket kommer att ställas ut offentligt.

Så här kan du medverka:

Virka mormorsrutor i vilket material och färger du vill. Använd gärna restgarner eller köp nytt

Virka hur många du vill och lämna in dem till Liz på Lizas Skor

Vill du lämna dem på annat sätt kontakta Liz på tfn 070-626 40 63 eller mail: lizasskor@hotmail.com Vill du hjälpa till att sy ihop dem? – kontakta Liz, se ovan.

Emil Lundkvist