Loka Brunn får Stora Turismpriset 2020

Årets Stora Turismpris delas ut av Tillväxtverket till ett företag eller annan organisation i varje län som under coronapandemin arbetat med sin verksamhet på ett innovativt sätt för att vända de negativa konsekvenserna av krisen till något som utvecklar verksamheten. Loka Brunn blev Örebro läns vinnare tack vare att vi snabbt lyckades lägga om både verksamheten och kommunikationen i samband med pandemin. 

Vi är så stolta och glada över priset! Våra fantastiska medarbetare har jobbat hårt för att leverera bra upplevelser och se till att våra gäster har kunnat fortsätta känna sig trygga hos oss – människor vill fortfarande njuta av livet, god mat och dryck, men i mindre sällskap, utan trängsel och i ett naturskönt läge. På Loka Brunn har vi kunnat tillgodose det behovet och vi är väldigt tacksamma för att så många har valt att besöka oss i sommar.