Vill du ha hjälp?

Frivillighjälp

Frivillighjälpen samordnas av Frivilliga resursgruppen Örebro Län tillsammans med Hällefors kommun och nätverket Distanserad kärlek Hällefors.

Du som bor i Hällefors kommun och som tillhör riskgruppen för Covid 19 har möjlighet att få hjälp med nödvändiga ärenden. Tjänsten erbjuds i samverkan med Frivilliga resursgruppen som organiserar arbetet med inköpen. Om du vill ha hjälp vid inköp är en förutsättning, utöver att du tillhör en riskgrupp, att du har någon form av medlemskort eller betalkort som du har fyllt på med pengar, som vi kan använda vid betalningen av varorna i affären. Vill du ha hjälp? Kontakta frivillighjälpen!

Du kan ringa på telefonnummer 0591-641 00 vardagar 09:00-12:00.

Du kan även kontakta oss via nedanstående formulär:

Länk till: FRG Örebro läns facebooksida

Länk till: Nätverket Distanserad kärlek, Hällefors, facebook

Beställ varor för leverans!

Hos Tempo i Grythyttan kan du handla mat genom att göra din beställning online eller genom att ringa in din beställning. Butiken packar varorna kostnadsfritt och kan hämtas vid butiken. Butiken erbjuder också hemkörning av varor inom hela Hällefors kommun till en kostnad av 50 kr. Vill du betala dina varor via faktura går det bra. Faktureringsavgiften är 50 kr/mån. Butiken packar och kör ut varor på fredagar. Beställning av varor måste därför vara inkomna senast torsdagar kl 22:00. Tempo i Grythyttan är också ombud för systembolaget, postnord och apoteket.

För mer information och beställning se:

Tempo i Grythyttans hemsida

Telefonnummer till Tempo i Grythyttan:  0591-14009